Säännöt

Telefuusio-turnaus Lohjalla 25.4.2015

Pelisäännöt
Kentällä on samanaikaisesti maalivahti ja viisi kenttäpelaajaa. Joukkueen pelaajamäärä on max. 25 kpl.

Maalivahtina pelannut on oikeutettu pelaamaan myös kenttäpelaajana. Joukkueeseen kuuluu vähintään kuusi pelaajaa.

Peliaika on 2 x 15 minuuttia. Peli keskeytetään vain tuomarin näytöstä tai aikalisästä, paitsi toisen erän viimeinen peliminuutti on tehokasta peliaikaa. Joukkueella on oikeus yhteen 30 sekunnin aikalisään pelin aikana. Muiden pelisääntöjen kohdalla sekä sääntötulkinnoissa noudatetaan Suomen Salibandyliiton (SSBL) kilpailu- ja pelisääntöjä.

Turnausjärjestys

Joukkueiden paremmuus määräytyy saavutettujen pisteiden perusteella. Voitosta saa kaksi, tasapelistä yhden ja tappiosta nolla pistettä. Kaksi eniten pisteitä saanutta joukkuetta pelaavat finaaliottelun.

Tasapisteissä joukkueiden paremmuuden määräävät järjestyksessä:
1) Keskinäisissä otteluissa saavutetut pisteet
2) Keskinäisten otteluiden maaliero
3) Keskinäisissä otteluissa tehdyt maalit
4) Maaliero (tehdyt maalit miinus päästetyt maalit)
5) Tehdyt maalit
6) Arpa

Finaaliottelu

Mikäli ottelu päättyy tasan, jatkoaikaa ei pelata, vaan voittaja ratkaistaan rangaistuslaukauskilpailulla, 3 laukaisijaa/joukkue ja sen jälkeen 1 laukaisija vuorotellen kummastakin joukkueesta, kunnes voittaja selviää.

Palkinnot

Kukin joukkue valitsee omasta joukkueestaan turnauksen tsempparin. Lisäksi osallistuvista joukkueista valitaan All Stars-kentällinen. All Stars-kentällisen valitsee järjestävän joukkueen nimeämät henkilöt.

Tuomarit

Pelit pelataan kahdella tuomarilla. Mahdollisessa sairastapauksessa tms. peli voidaan kuitenkin pelata yhdellä tuomarilla.